Menu
T +32 (0)56 72 08 46dienst-na-verkoop - 24/24 en 7/7

Activiteiten | Callens & EMK


Activiteiten

Callens & EMK is een multidisciplinaire partner op vlak van thermische industriële processen. Wij zijn actief in drie domeinen: stoomketels en thermische olieketels en energierecuperatiesystemen, industriële leidingen en industriële HVAC.

Daarnaast verzorgen we met de joint venture CallensVyncke het ontwerp, de installatie en de service van gasgestookte warmtekrachtkoppelingen (WKK's) tussen de 0,4 en 15 MW.

Ketels en energierecuperatie

Ketels en energierecuperatie

Callens & EMK engineert, verkoopt en installeert stoomketels en thermische olieketels, afgassenketels en naverbranders. We beschikken eveneens over een sterk aanbod aan nieuwe en gereviseerde ketels.

Lees meer

Industriële HVAC

Industriële HVAC

HVAC bedrijf Callens & EMK biedt totaaloplossingen op het vlak van industriële conditionering: koeling, verwarming, ventilatie, bevochtiging en ontvochtiging. Zowel voor comfort als voor proces.

Lees meer

Industriële leidingen

Industriële leidingen

Callens & EMK is gespecialiseerd in de engineering en realisatie van alle soorten leidingwerk (industriële leidingen) voor de meest uiteenlopende toepassingen, ongeacht het materiaal, temperatuur of druk.

Lees meer

Gasgestookte WKK's

warmtekrachtkoppeling

Met de joint venture CallensVyncke verzorgen we het ontwerp, de installatie en de service van gasgestookte warmekrachtkoppelingen tussen 0,4 en 15 MW. Volledig in eigen beheer.

Lees meer

Contacteer Callens & EMK