Menu
T +32 (0)56 72 08 46dienst-na-verkoop - 24/24 en 7/7

Industriële leidingen | Callens & EMK

1 2 3

Uw partner voor alle industriële buisleidingen

Callens & EMK staat in voor de engineering en plaatsing van alle industriële buisleidingen. Dankzij de knowhow en ervaring van onze engineering cel zijn we bijzonder sterk in complexe piping opdrachten en totaalprojecten. Met meer dan 3000 installaties en bijna 45 jaar ervaring behoren we tot de top van onze sector in de Benelux.

Engineering & plaatsing

Callens & EMK is gespecialiseerd in de engineering en realisatie van alle soorten van leidingwerk voor de meest uiteenlopende toepassingen, ongeacht materiaal, temperatuur of druk.

• Staal, inox, PE, PVC …
• Enkelwandig of dubbelwandig
• Voor stoom, thermische olie, warm water, perslucht, gas …

Kwaliteit

Voor de installatie van uw industriële buisleidingen bent u bij ons aan het juiste adres. Wij doen aannemingswerken en beschikken over specialisten ter zake (pipingspecialisten, gekwalificeerde lassers …). Voor u betekent dit dat alle afspraken en deadlines nageleefd worden en dat u zeker bent van correct en gekeurd laswerk.


We werken volgens de PED-richtlijnen: onze lassers zijn gekwalificeerd en hun werk wordt op regelmatige basis gecontroleerd door een erkend keuringsorganisme. Voor elk werk wordt een PED dossier opgesteld en wordt een CE certificaat overhandigd.

Contacteer Callens & EMK